Toimitusehdot

Toimituskulut Suomeen 9,92 € (sis.alv 24%). Arthropodan tuotteissa toimitus on aina ilmainen. Tuotteet toimitetaan kirjattuna lähetyksenä lähimpään postiisi.

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Hopealukki Oy pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä. Varastotuotteet pyritään toimittamaan pääsääntöisesti viikossa.

Korujen valmistus

Kaikki korut ovat suomalaisia, kultasepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen: Kahta täysin samanlaista tuotetta ei ole vaan muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua.

Korujen materiaalit

Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta. Lisätietoa koruista löydät ”tietoa koruista”-sivulta.

Tilausvahvistus ja tilauksen seuranta

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksen edistymistä voit seurata verkkokaupassamme sähköpostissa saapuvien ohjeiden mukaan.
Tuotteen lähettämisen jälkeen saat postin lähetystunnuksen sähköpostilla, jolloin voit seurata tuotteen saapumista lähimpään postitoimipaikkaasi.

Palautusoikeus ja reklamaatio

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, kauppaa ei voi purkaa. Joihinkin koruihin voidaan tehdä yksilöllinen kaiverrus eikä erikseen kaiverretuilla tuotteilla ole palautusoikeutta. Palautuskuluista vastaa kuluttaja ja palautus tehdään sitä lähetysmuotoa käyttäen, millä tuote on kuluttajalle toimitettu (kirjattuna lähetyksenä). Tuotteen lähetyskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Palautukseen ja reklamaation liittyvissä asioissa “ota yhteyttä”.

Korupakkaus

Korut toimitetaan lahjarasioissa, valmiiksi paketoituna. Mikäli tilaus sisältää samasta sarjasta useamman tuotteen (esim. Helavyökorut) pakkaamme tuotteet mahdollisuuksien mukaan samaan rasiaan. Mikäli toivotte että tuotteet toimitetaan eri rasioihin pakattuina, mainitkaa asiasta kenttään ”Tilauksen kommentit”.

Virhevastuu

Hopealukki Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta, mikäli sivujen tuotetiedoissa on virheellisesti syötettyä tietoa.

Tuotemallisto

Koska korut valmistetaan käsityönä, pieninä sarjoina, Hopealukki Oy pidättää oikeuden muuttaa tarjottavaa tuotevalikoimaa ja tuotteiden hintoja. Suunnittelija ja valmistaja muuttavat välillä tuotteiden ulkoasua ja niinpä tuotteen ulkoasu saattaa hieman poiketa kaupassa olevasta kuvasta.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hopealukki Oy
Vähäjärvenkatu 1 B
04400 Järvenpää

2.Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Päivi Hakkarainen
045 6569552

3.Rekisterin nimi

Hopealukin verkkokaupan asiakasrekisteri

4.Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötiedot kerätään Hopealukin verkkokaupan asiakasrekisteriä ja tilausten toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin.

5.Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään nimi, sähköposti ja puhelin

6.Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjä antaa tiedot tilatessaan tuotteita Hopealukin verkkokaupasta.

7.Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

8.Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9.Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietoihin pääsee käsiksi vain Hopealukin henkilökunta sekä teknisestä toteutuksesta vastaava taho. Henkilötietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.