Hopealukki

Hopealukki on kultasepänpaja, joka on perustettu Järvenpäähän vuonna 2008. Vuoteen 2015 toimimme Emalikukan tiloissa, josta siirryimme omaan, rauhalliseen pajaympäristöön vuoden 2016 tammikuussa. Saman katon alla on nyt siis Hopealukin ateljee sekä pieni myymälä, jossa on myynnissä vaihtuva kattaus oman mallistomme tuotteita.

Hopealukissa (nimestään huolimatta) teitä palvelee aina kultaseppä. Töiden vastaanotto, tekeminen sekä luovutus tapahtuu samassa tilassa aina saman ihmisen toimesta, ilman välikäsiä.

Hopealukin kultaseppä on toiminut alalla piakkoin parikymmentä vuotta. Vuosiin mahtuu monen monta korjattua ja valmistettua korua. Kulunut aika näkyy myös ammattitaitona, vahvana käsityötaitona, jonka saa omakseen vain tekemällä, työskentelemällä sitkeästi ja pitkäjänteisesti alalla, joka ei anna mitään anteeksi. Olemme keskittyneet näinä vuosina vain oleelliseen: Jalometallikorujen valmistamiseen, korjaamiseen sekä oman korumalliston tekemiseen.

Savolaisella kieroselkäisyydellä Hopealukin omistaja/kultaseppä eli minä, Päivi, toivotan teidät kaikki lämpimästi Tervetulleiksi tutustumaan Kultasepän ateljeen ja myymälän työntäyteiseen elämään!