Hopealukki

Hopealukki on kultasepänpaja, joka on perustettu Järvenpäähän vuonna 2008. Vuoteen 2015 toimimme Emalikukan tiloissa, josta siirryimme omaan, rauhalliseen pajaympäristöön vuoden 2016 tammikuussa.

Hopealukissa (nimestään huolimatta) korujen valmistajana on aina kultaseppä. Töitten tekeminen tapahtuu samassa tilassa aina saman ihmisen toimesta, ilman välikäsiä.

Hopealukin kultaseppä on toiminut alalla piakkoin parikymmentä vuotta. Vuosiin mahtuu monen monta korjattua ja valmistettua korua. Kulunut aika näkyy myös ammattitaitona, vahvana käsityötaitona, jonka saa omakseen vain tekemällä, työskentelemällä sitkeästi ja pitkäjänteisesti alalla, joka ei anna mitään anteeksi. Olemme keskittyneet näinä vuosina vain oleelliseen: Jalometallikorujen valmistamiseen, korjaamiseen sekä oman korumalliston tekemiseen.

Vuonna 2018 muutimme toimintaamme niin, että luovuimme tilaustöitten sekä korjaustöitten tekemisestä. Keskitymme jatkossa tekemään vain omia korumallistojamme. Avasimme myös vappuna 2018 yhteistyössä Härmän Rati:n kanssa erillisen liikkeen Rati:n pihapiiriin (Vähäjärvenkatu 1 A, Järvenpää), Kaupan. Kaupalla on nyt myynnissä korumallistomme tuotteet.

Savolaisella kieroselkäisyydellä Hopealukin omistaja/kultaseppä eli minä, Päivi, toivotan teidät kaikki lämpimästi Tervetulleiksi tutustumaan Kultasepän myymälän luonnonkauniitten korujen valikoimaan.