Aukioloajat

Korumallistomme myynti- ja noutopisteenä toimii Härmän Ratin pihapiirissä (Vähäjärvenkatu 1 A, Järvenpää) sijaitseva Kauppa. Kaupan aukioloajat löytyvät >>>täältä. Muina aikoina olemme avoinna sovitusti. Toimitamme verkkokaupan kautta tilatut tuotteet ympäri Suomen Postin välityksellä.

Yhteydenotot vain tekstiviestillä tai sähköpostilla, kiitos.

Emme tee korujen korjauksia emmekä ota tilaustöitä vastaan.

Ajankohtaista

26.10.2020

Hopealukki on muuttanut nimensä. Olemme tästä lähtien Syyshetki Oy. Toiminta säilyy ennallaan, keskitymme omien korumallistojemme suunnittelemiseen ja valmistamiseen. Emme tee tilaus- tai korjaustöitä. Kotisivut muuttavat piakkoin www.syyshetki.fi osoitteen alle. Myös www.hopealukki.fi toimii toistaiseksi. Nimenvaihdos tapahtuu asteittain, pahoittelut päällekkäisyyksistä.

Lokakuu 2020:

Palaan pikkuhiljaa oman työsarkani pariin. Hopealukki lakkaa piakkoin olemasta ja jatkamme toimintaamme uuden nimen alla. Toiminta siis jatkuu, tästä eteenpäin vain vieläkin keskittyneemmästi omien korumallistojeni kimpussa. Tiedotamme muutoksista heti, kun nimiasia on virallistettu.

Maaliskuu 2020:

Hopealukki ja korona-aika:  Maaliskuusta lähtien olen tehnyt töitä naapuriyrityksen, luomulounasravintola Härmän Ratin leivissä pelastaaksemme ravintolan ja sen toiminnan. Palaan oman sarkani pariin heti kun pahin kriisi on ohi. Hopealukin koruja myydään edelleenkin verkkokauppamme kautta, sekä Ratin pihapiirissä sijaitsevasta Kauppa/Kahvilasta. Kaupan aukioloajat löydätte esim. yhteystiedot -sivuilta.

28.9.2019:

Hopealukki on valittu Järvenpään Vuoden Yksinyrittäjäksi 2019. Kiitos Järvenpään Yrittäjille ja asiaan vaikuttaneille.

1.10.2019:

Arthropoda -mallistomme sormus Paravespula vulgaris, on valittu Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun kymmenen finalistisormuksen joukkoon. Kilpailemme numerolla 10 ja äänestys on käynnissä 1.-31.10.19. Päivitän kisan edetessä aktiivisesti Facebook -sivujamme kultaseppä Päivi Hakkarainen  sekä Arthropoda

Oma tiedotteeni asiasta tässä:

Poden välillä hirveetä maailmantuskaa.
Toimin turhanpäiväisellä alalla ja ei voi mihinkään vaikuttaa. Ainakaan tarpeeksi. Arthropoda -mallistoa aloin tekemään aluksi silkasta itsekkyydestä. Halusin testata omat taitoni kultaseppänä. Koru korun jälkeen huomasin kuitenkin herättäväni ihmisissä enemmän ja enemmän tunteita, inhoa tai rakkautta. Vihaakin. Pystyn koruillani vaikuttamaan siihen, miten ihmiset hyönteiset näkevät.
Laitan kaiken vuosien saatossa keräämäni ammattitaidon peliin ja teen Arthropoda-nimen alla koruja, jotka pysäyttävät ja joita katsomalla ihmiset näkisivät jotakin, mitä me olemme tuhoamassa.

Näkisitte sellaista ainutlaatuisen hienoa, mitä me olemme pian menettämässä.

Arthropoda ei ole vain yksi sormus vaan korumallisto. Mallisto, jolla haluamme juhlia luontoa ja sen ainutlaatuisuutta.

Tässä on Vuoden Kaunein Sormus 2019 -finalisti nro 10:
Paravespula vulgaris💚

Äänestämään pääset linkistä
https://www.haat.fi/arti…/aanesta-vuoden-kaunein-sormus-2019

Koska hyönteiset ovat meille tärkeitä ja mikäli voitamme kisan, lahjoitamme koko palkintosumman eli
3000 euroa Suomen Hyönteistieteelliselle Seuralle, josta rahat ohjataan hyönteistutkimukseen.

Äänestämällä sinäkin voit vaikuttaa. Kiitos🐝.

Paravespula vulgaris
585 ‰ kelta-ja valkokultaa

Kaikki kultatuotteemme on valmistettu kierrätyskullasta.

www.arthropoda.fi

Kisan järjestävät
Häät
I love me

Kuva Teemu Töyrylä/Studio Töyrylä

KISA ON PÄÄTTYNYT. Paravespula vulgaris taisteli hienosti, mutta tälläkertaa äänet eivät riittäneet aivan voittoon asti.

Kiitos kaikille äänestäjille.